Plarforma online bursadeprint.com

Plarforma online bursadeprint.com este o pagina web cu larga recunoastere printre actorii implicati in piata printurilor si materialelor promotionale. Cererea si oferta se intalnesc aici sub auspiciile celui mai bun raport calitate pret. Mataterialele publicitare si promotionale intalnite in fiecare campanie de acest gen care se respecta si in acelasi timp isi respecta si publicul tinta pot fi cumparate de-a gata sau pot fi lucrate impreuna cu firma specializata, propunerile de format sau de design venite din partea clientilor fiind analizate cu cea mai sincera consideratie. Un exemplu concret il constituie agendele de birou.

Material de promovare de baza, agendele se regasesc in orice campanie de promovare a unui brand anume alaturi de flyere, brelocuri, pixuri, calendare si inca multe altele. Insa, comparativ cu cele enumerate mai sus, agendele sunt ceva mai complexe atat ca proces de fabricate cat si ca modalitate de folosire. Ele pot fi personalizate in totalitate, partial sau, daca se doreste, nu vor avea nici un semn sau inscris distinctiv, pot fi imbracate in coperti din piele, material textil sau pot avea coperti simple din carton. Mai pot prezenta buzunare pentru calculatoare, pixuri sau carti de vizita sau pot avea diferite marimi sau numar de file. Intr-un cuvant, agendele pot fi create in diferite moduri, contand inspiratia designerului sau cat de marbursa de printe se doreste a fi investitia intr-un astfel de material publicitar. In ceea ce priveste modalitatile de folosire, in functie de formatul lor, agendele pot indeplini un rol simplu de suport de notat ceva mai mult sau mai putin important sau pot fi veritabile personal organizeter, ele fiind compartimentate pe zile, saptamani si luni.

Chiar daca digitalul este din ce in ce mai prezent in viata si activitatea fiecaruia, accesul la internet si implicit la facilitatile pe care acest mediu le are, exista situatii cand vechile obiceiuri si uzante isi dovedesc valoarea.