Materiale publicitare

Pe langa pixuri, radiere, brichete, flyere, brelocuri, carti de vizita din plastic sau carton fata versocarte-de-vizita-300x214, de birou sau de mana, din arsenalul materialelor publicitare si de promovare mici fac parte si agendele de birou. Simple sau personalizate, oferite individual, impreuna cu alte materiale publicitare sau in cadrul unor evenimente, agendele pot fi folosite in diverse modalitati, ele indeplinind mai multe roluri. Chiar daca lumea digitala “acapareaza” din ce in ce mai mult teren (a se citi atentia businessmen-ilor sau a oamenilor obisnuiti), metodele clasice inca mai sunt valorizate prin usurinta cu care sunt folosite. Iar una dintre aceste metode clasice este si notarea intalnirilor, a diferitor date – numerele de telefon constituie un exemplu relevant – precum si evenimentelor diverse sau a ideilor importante in agende clasice cu coperti si foi de hartie.

Ca material publicitar si de promovare, agendele sunt considerate ca fiind materiale de “cursa lunga” din mai multe motive. Unul dintre acestea este perioada de timp in care atentia celui care o foloseste este atrasa de brand-ul sau serviciul promovat. Daca flyerele sau pixurile au un impact de moment, agendele, folosite zilnic, mentin treaza in subconstient prezenta produsului care a fost promovat cu ceva timp in urma. Psihologia in publicitate, folosita in mod onest, poate aduce numeroase beneficii.

Chiar daca multe persoane competente au avansat idei conform carora printurile si tipariturile, in general lumea de dinainte de digital, va disparea avand zilele numarate, adevaratii specialisti au gasit calea de mijloc, sesizand avantajele colaborarii intre cele doua lumi. Cel mai bun exemplu in acest sens in constituie bursadeprint.com, un site specializat in preluarea comenzilor de agende si a altor materiale publicitare si oferirea de solutii multiple de obtinere a acestora la cele mai bune preturi si in cel mai scurt timp prin evidentierea a numeroase firme cu un astfel de obiect de activitate.